Andreea Marin va lansa astazi, la Bucuresti, cartea "Diana, asa cum a fost", o lucrare semnata de Paul Burrell, insotitor constant si, se spune, confident al printesei.
Autorul promite sa „dezvaluie secrete socante despre putere, despre aliantele cele mai insolite puse in slujba regalitatii, sa expliciteze imagini si scrisori avand ca protagonisti personaje din randul intai al Casei Regale britanice si sa povesteasca lucruri care vor avea darul de a rescrie istoria, ca unicate in arhiva femeii de exceptie care a fost Diana, Printesa de Wales”.

Lansarea de la Bucuresti marcheaza implinirea a zece ani de la tragicul accident rutier din 31 august 1997, in care Printesa Diana si-a pierdut viata. Invitat de onoare al evenimentului, care va avea loc la ora 17.00, in Carrefour Orhideea, este Andreea Marin Banica, Ambasador UNICEF al Bunavointei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.