La varsta de 20 de ani, Monica Columbeanu s-a hotarat sa invete sa inoate, in acelasi timp cu fiica sa, Irina, in varsta de sapte luni.

Eforturile depuse de antrenorul de inot au fost zadarnice, caci Monica nu reuseste sa-si invinga frica de apa, dobandita acum cativa ani, cand a fost la un pas de a se ineca.

In urma cu aproximativ doua luni, Irinel Columbeanu a angajat un instructor particular de inot pentru fiica sa, in varsta de cinci luni la vremea respectiva, pentru ca fizicul micutei sa se dezvolte in mod sanatos si armonios. Pentru acest program special, achizitionat de la o companie de prestigiu din Bucuresti, Irinel a scos din buzunar suma de 10.000 de euro, pentru un an de zile.

Sotia miliardarului, Monica, s-a gandit ca nu ar fi rau sa profite de faptul ca instructorul vine la ei acasa si sa invete si ea, cu aceasta ocazie, sa inoate. insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar Monica, la doua luni dupa ce a inceput antrenamentul, inca se fereste de apa, multumindu-se doar cu balaceli de scurta durata. Asta din cauza unui eveniment mai putin fericit, ce s-a petrecut acum cativa ani, care a marcat-o atat de tare pe Monica, incat ii este teama sa se mai aventureze in apa.

"Cand eram mai mica, am fost la un pas de a ma ineca. Din fericire, am scapat cu bine, dar nici acum, dupa ani buni, nu am reusit sa-mi inving teama de apa", a declarat sotia miliardarului, pentru Click!. Daca la piscina de la Izvorani Monica mai face, din cand in cand, cate o baie, nu acelasi lucru se intampla la mare. Desi sotii Columbeanu au stat pe litoral aproape intreg sezonul estival, Monica nu a intrat in apa marii decat cel mult pana la nivelul genunchilor, si asta mai mult pentru a-i satisface fiicei sale dorinta de a se balaci.

"Irinei ii place foarte mult in apa. Se bucura de fiecare data cand intram. si acasa, la piscina, tot la fel, se balaceste minute in sir. Desi la inceput a plans putin, acum se descurca de minune la lectiile de inot. si antrenorul e foarte multumit de felul in care a evoluat", a mai spus Monica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.