Nemultumita se felul in care este tratata ca artist, in tara sa natala, cantareata a preferat sa-si intrerupa cariera muzicala, cu atat mai mult cu cat, din cauza stresului acumulat, a ajuns sa aiba probleme serioase cu inima.

Dupa ce a participat la selectia nationala pentru Eurovision, acum doi ani, si a pierdut competitia la mustata in favoarea Luminitei Anghel, Elena Carstea si-a rarit la maximum aparitiile pe scenele din Romania. "Nu vreau sa mai am concerte aici. Eurovisionul a fost picatura care a umplut paharul. Eu sunt o perfectionista, iar in Romania nu mi se ofera conditiile necesare organizarii unui concert ca la carte", a declarat cantareata pentru Click!. Dupa mai bine de 20 de ani de cariera, Elena Carstea a ajuns chiar sa afirme ca stresul acumulat pe scena, in decursul acestor ani, i-a provocat afectiuni ale inimii.

'Nu mai vreau sa ma enervez'

"Eu nu mai cant pentru ca nu am voie sa ma enervez, iar aici e imposibil sa nu te enervezi!", a adaugat aceasta. Dezamagita de felul in care este tratata, ca artist, in tara sa natala, cantareata a decis sa se mute definitiv in Statele Unite, alaturi de sotul sau, Glenn Muttard, american de origine si cele doua fiice ale sale, Sanda (10 ani) si Adriana (7 ani). Numai ca, pentru ca acest lucru sa se intample, solista mai are de asteptat aproximativ doua luni, timp in care face demersurile necesare la ambasada pentru a obtine drept de sedere in America si pentru cele doua fetite.

"In America este cu totul altceva. Te simti alt om si vreau ca fetele mele sa traiasca intr-un mediu cu adevarat civilizat", a declarat cantareata. Casatorita de aproape un an, Elena Carstea este foarte multumita de felul in care decurge relatia cu sotul ei, om de afaceri. "Desi este foarte ocupat, sotul meu ma ajuta, deopotriva, si la treburile casei. Spala vasele si se ocupa si de gradina", spus Elena. Cei doi locuiesc intr-o zona rezidentiala din Florida, unde o casuta ajunge sa coste pana la cateva milioane de dolari, fiind vecini cu celebrul miliardar Donald Trump.

Elena se mandreste cu faptul ca a obtinut permisul de conducere in America, din prima incercare. Solista recunoaste ca i-a fost mai greu la proba teoretica, pentru ca a trebuit sa invete termenii specifici in limba engleza.