Un lung sir de gafe, nereguli si nemultumiri a marcat cea de-a 37-a editie a Festivalului de la Mamaia.

Primul artist care a luat atitudine si care a mentionat in direct problemele organizatorice a fost Bodo, solistul trupei Proconsul. Cantaretul a obtinut locul al II-lea la sectiunea "Creatie", dar, in semn de protest, nu a venit
sa-si ridice diploma.

Ce incepe prost, se termina si mai prost. Zicala s-a potrivit de minune si in cazul actualei editii a Festivalului de la Mamaia, care a debutat cu grave erori tehnice, artistii descoperind in timpul recitalurilor ca nu le functioneaza microfoanele. Spectacolul Galei Laureatilor, care a avut loc duminica seara, a fost umbrit de absenta trupei Proconsul, care a decis sa nu urce pe scena pentru a-si ridica premiul obtinut la sectiunea "Creatie".

Cel care a preluat trofeul si diploma a fost presedintele juriului, Madalin Voicu. Bodo si-a motivat decizia in direct la emisiunea "Dopo Festival", prezentata de Catalin Maruta, acuzand fara menajamente conditiile pe care organizatorii le-au pus la dispozitia artistilor. "Nu am avut cabine pentru a ne schimba, ne-am sufocat in lipsa aparatelor de aer conditionat, WC-urile au fost mizerabile. Nu-mi vine sa cred ca aceste conditii le-am gasit la un festival de traditie", a izbucnit Bodo. in semn de protest, acesta a anuntat ca va dona premiul obtinut unuia dintre castigatorii sectiunii "Interpretare".
Una dintre cele mai inedite reprezentatii pe scena festivalului de la Mamaia i-a apartinut cantaretului Doru Tufis. Cunoscutul muzician a surprins publicul in momentul in care a interpretat o melodie la chitara folosind propria limba.

Anul acesta, Naomi a incercat pentru a opta oara sa treaca de preselectie la Mamaia. Pana una alta, travestitul isi face vise pentru Eurovision, unde spera sa aiba sanse. Ea vrea sa-si faca o operatie de marire a sanilor, in valoare de 6.000 de euro, la Frankfurt.

Liderul trupei Taxi, Dan Teodorescu, a venit la festival cu iubita, Irina Chiosa, pe care a vrut sa o fereasca cat mai mult de ochii presei. Cei doi au stat mai mult prin culise, fugind de paparazzi care se inghesuiau sa-i pozeze.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.