Daca inainte starurile din intreaga lume se evidentiau mai ales prin calitatile lor actoricesti sau muzicale, acum se pare ca din ce in ce mai multe celebritati se intrec in a fi modele negative pentru fanii lor
Parca mai mult decat oricand revistele de scandal din intreaga lume abunda de fotografii socante care ilustreaza viciile artistilor sau excesele acestora duse la extrem.

Mass-media a dezbatut de exemplu decaderea cantaretei Britney Spears, care - daca la inceput era ironizata - acum este compatimita de public, care considera ca "a luat-o razna", ca a clacat din cauza presiunilor tot mai mari exercitate de showbiz. Dupa ea, urmatoarea intrata in lumina reflectoarelor este Lindsay Lohan care, la doar 21 de ani, se pare ca le-a "facut pe toate". A avut diverse aventuri cu actori faimosi, numai in anul 2005 a avut trei accidente de masina, iar anul trecut a fost spitalizata de doua ori. In 2007, tanara actrita, ce tinea paginile ziarelor mai degraba pentru excesele ei decat pentru rolurile sale, a fost arestata de doua ori, dupa ce a condus beata si drogata. A fost fotografiata de catre paparazzi in diverse ipostaze deloc magulitoare, bauta, sub influenta drogurilor, prabusita pe scaune etc. La un moment dat, presa le acuza pe Lindsay si pe Britney ca fac un fel de antireclama centrelor de dezintoxicare care se dovedesc de-a dreptul inutile mai ales ca ambele vedete au calcat stramb "chiar de a doua zi" dupa externare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.