In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ShoWest, desfasurata recent la Los Angeles, Brad Pitt si Angelina Jolie, prezenti pentru promovarea noului lor film, au pus capat zvonurilor despre o ipotetica relatie intre ei. Cei doi, care au pastrat distanta unul fata de altul, au declarat raspicat "Nu suntem impreuna!", chiar daca in film interpreteaza rolul unui cuplu.

Cei doi chiar au refuzat sa faca traditionalele poze impreuna, iar cand s-au apropiat ceva mai mult, Brad si-a tinut mainile in buzunare pentru a nu fi imortalizat in vreo ipostaza discutabila. Sotia lui Pitt, Jennifer Aniston, a fost si ea prezenta la ceremonie, insa si-a facut aparitia mult mai tarziu.
Desi in ultimul timp presa mondena de peste Ocean a dat ca posibila o impacare intre cei doi, Jennifer a dezmintit recent, in cadrul emisiunii tv "Acces Hollywood", acest zvon. Actrita in varsta de 36 de ani a mai precizat ca a reusit sa supravietuiasca atat despartirii, cat si atacurilor dure din presa.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.