Peste 25.000 de oameni au participat, sambata seara, la concertul sustinut de Jennifer Rush, la strandul "Neptun" din municipiul Arad, cu ocazia Zilelor orasului. Printre acestia s-a numarat si Oana Sarbu, care a venit impreuna cu iubitul ei, Robert Turcescu.

Oana Sarbu si Robert Turcescu au petrecut seara de sambata la Arad, unde au urmarit concertele organizate de municipalitate cu prilejul zilelor orasului. Profitand de faptul ca Robert a fost invitat sa sustina o dizertatie in cadrul manifestarii "intalniri cu personalitati", Oana l-a insotit in orasul de pe Mures.

Aici si-a urmarit iubitul, cu mare atentie, in sala 70 a Palatului Administrativ, unde moderatorul TV a vorbit despre conditia omului de presa in ziua de azi, despre paradoxurile societatii romanesti si despre diferentele dintre provincie si Capitala.

Au ascultat-o pe Jennifer Rush

Seara de sambata i-a gasit pe cei doi la strandul Neptun, unde Oana a fost supusa unei adevarate sedinte foto, cel care o imortaliza fiind nimeni altul decat iubitul ei, Robert. Cei doi au urmarit concertul trupei Sistem, dupa care s-au retras la corturile amenajate in spatele scenei, unde au ramas si pe timpul recitalului solistei americane Jennifer Rush.

Pasionat de fotografie, moderatorul Realitatea TV i-a facut iubitei sale o sedinta foto dupa ce si-a incheiat discursul pe care l-a sustinut la invitatia oficialilor orasului Arad. Robert Turcescu a vorbit despre conditia ziaristilor in ziua de azi


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.