Oana Sarbu si Robert Turcescu au petrecut seara de sambata la Arad, unde au urmarit concertele organizate de municipalitate cu prilejul zilelor orasului. Profitand de faptul ca Robert a fost invitat sa sustina o dizertatie in cadrul manifestarii "intalniri cu personalitati", Oana l-a insotit in orasul de pe Mures.

Aici si-a urmarit iubitul, cu mare atentie, in sala 70 a Palatului Administrativ, unde moderatorul TV a vorbit despre conditia omului de presa in ziua de azi, despre paradoxurile societatii romanesti si despre diferentele dintre provincie si Capitala.

Au ascultat-o pe Jennifer Rush

Seara de sambata i-a gasit pe cei doi la strandul Neptun, unde Oana a fost supusa unei adevarate sedinte foto, cel care o imortaliza fiind nimeni altul decat iubitul ei, Robert. Cei doi au urmarit concertul trupei Sistem, dupa care s-au retras la corturile amenajate in spatele scenei, unde au ramas si pe timpul recitalului solistei americane Jennifer Rush.

Pasionat de fotografie, moderatorul Realitatea TV i-a facut iubitei sale o sedinta foto dupa ce si-a incheiat discursul pe care l-a sustinut la invitatia oficialilor orasului Arad. Robert Turcescu a vorbit despre conditia ziaristilor in ziua de azi