Theodora, fiica Lianei Stanciu de la Magic FM si a lui Mihai Georgescu, are doar un an si opt luni, insa se poate mandri cu o adevarata colectie de ursuleti, masinute si papusi.

Nimeni nu le poate sti numarul pentru ca nimeni nu a avut, pana acum, curajul sa le numere. Cu toate acestea, parintii nu se pot abtine de la a cumpara mereu altele, transformand casa intr-un adevarat paradis al jucariilor.

"In fiecare zi ii cumpar cate ceva, nu pot sa ma duc la cumparaturi fara sa ii aduc macar un ou cu jucarii. Astfel s-au adunat atat de multe, incat cu greu ar putea observa lipsa vreuneia. Nu pot sa spun neaparat ca asteapta darul atunci cand intram pe usa, dar se vede pe fata ei ca radiaza. Cand vii acasa, tu esti cadoul ei, dar e de doua ori mai fericita daca primeste ceva.

Casa noastra e ca o oglinda care reflecta faptul ca noi suntem doi copii mari care au un copil in adevaratul sens al cuvantului", se destainuie vedeta de la Magic FM.

In hol este sectorul de jucarii care canta si danseaza, in sufragerie sunt masinutele, papusile si delfinul gonflabil, iar in dormitor sunt cateii si ursii de plus. Pe langa aceasta uriasa colectie de jucarii, Theodora mai este pasionata de parfumuri, de reviste pentru copii, de palariute si de pantofi.

"I-am cumparat un cuier special, unde se poate pune toata colectia de haine a copilului care, intre noi fie vorba, este foarte mare. Are cel putin 50-60 de palariute numai de vara, sus, in dulap, sunt sepcile de iarna, iar numarul pantofilor depaseste si el cifra 30. Sfatul meu pentru cei care au copii este sa nu faca greseli cu lucruri pur estetice, sa nu mai tina in case obiecte de ornament in care copilul s-ar putea accidenta si sa-i creeze un univers pentru mintea si sufletul lui", va indeamna Liana.

"Totul la noi si este viu, in nuante de galben si portocaliu. Pentru ca traim in blocuri comuniste, macar sa incercam sa ne infrumusetam locul si sa imbinam utilul cu placutul. Dintotdeauna eu am fost innebunit dupa spatii mari, prin urmare, ca orice oameni sanatosi la cap, ne pregatim sa ne mutam la curte", explica solistul trupei Bere Gratis.

Camera celor doi este singurul loc din casa in care nu exista jucarii. Ea a ramas ferita si parintii si-au amenajat-o pe nuante de albastru, spatioasa, cu multe lumini si spoturi. Perna inscriptionata Rock Star ii este foarte draga lui Mihai pentru ca a primit-o de la prietenii sai buni, familia Lacatus.

Cumpararea unei canapele extensibile si foarte joase pentru copil a fost o idee cum nu se poate mai inspirata. Theodora se poate duce singura la culcare si tot singura se poate da jos din pat. "Daca prichindelul dumneavoastra a inceput sa mearga in picioare este indicat sa-i oferiti putina independenta in ceea ce priveste accesul la patul sau. Sub nici o forma nu trebuie culcat cu parintii", va sfatuieste Liana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.