Nu s-a sfiit sa se pozeze cu mai multe animale, printre care si cu un tigru bengalez, vestit ca era cat pe ce sa-si omoare dresorul.

O data ajuns la destinatie, Bote si-a propus sa se relaxeze, astfel ca s-a rugat la un templu budist si s-a fotografiat, ca amintire pentru nepoti, cu un soim, o maimuta, un crocodil si un tigru: "Abia dupa ce am facut poze cu tigrul, am vazut ca dresorul lui era ciung. Acesta mi-a zis ca a avut totusi noroc ca a ramas in viata, dupa ce animalul l-a atacat, aparent fara motiv", povesteste Bote. Ca orice turist, si designerul a platit bani grei pentru o sedinta demasaj thailandez:

" Tipele alea au fost nemaipomenite, am iesit din mana lor un alt om. Oricum, in aceasta parte a lumii se practica turismul erotic, asa ca nu e de mirare ca sunt femei disponibile la orice pas". Designerul recunoaste ca n-a rezistat vestitului farmec al localnicelor, asa ca a mai bifat o "victima": "Nu mai stiu cum o chema pe fata, are un nume greu de pronuntat, dar n-o voi uita niciodata pentru noaptea pe care am petrecut-o impreuna".