Intr-un spatiu virtual in care fiecare utilizator de Internet are acces, Oana Roman si-a expus o galerie foto impresionanta cu fostii sai iubiti, Cornel Pasat si Carlo, de care s-a despartit recent.

Exista insa si ipostaze romantice cu George, reporterul Acasa TV cu care Oana s-a afisat anul acesta la premiile MTV.

O lista cu 71 de prieteni, o galerie personala cu 62 de imagini si un jurnal in care Oana a postat, chiar joia trecuta, un fragment din romanul lui Marc Levy, "7 zile pentru o eternitate". O prezentare, in care se descrie succint: o femeie singura, in varsta de 31 de ani, voluptuoasa, 1,72 m inaltime, licentiata, orientare heterosexuala, de profesie specialist in comunicare.

Aceasta e pagina personala a Oanei Roman, infiintata pe site-ul www.hi5.com, o comunitate virtuala pentru prietenii si discutii. Fiica cea mica a fostului premier surprinde insa in sectiunea foto, acolo unde si-a postat imagini cu fostii sau actualii barbati din viata ei. Nu lipseste stripper-ul Cornel Pasat, misteriosul ploiestean Carlo (19 ani), de care Oana s-a despartit recent, dar nici George (20 de ani), reporterul Acasa TV, pe care Oana il alinta "Honey" (iubit).

Acesta apare cel mai des in galeria foto, imaginile fiind insotite si de mesaje foarte intime. Desi textele sunt extrem de sugestive, fiica lui Petre Roman nu recunoaste ca ar avea o relatie cu chipesul reporter, ci spune ca mesajele sunt glume nevinovate. "Iubesc din nou, dar nu mai vreau sa spun cine este persoana. in orice caz, George (n.r. - Honey) e un foarte bun prieten", ne-a declarat Oana.

Mesaje de la Oana pentru George

"Uita-te si tu sa vezi cat de mult am muncit sa fac un profil nou, sa iti pun poze noi, sa arate si profilul tau smecher, asa ca tine. Iubi honey al meu"
"si eu te iubesc si la 4 si la 8 si cand vrei tu. Hai odata acasa!"

"Honey, daca nu iti pui poze noi si frumoase cu noi si cu pitica si cu Tacha, nu te mai primesc acasa.si eu te vreauuuuu, rauuuuuu, iubi mult de tot, honey al meu drag"

In lista de prieteni ai Oanei se afa si Zoe Petre. La 67 de ani, fostul consilier al lui Emil Constantinescu are o lista cu 57 de prieteni virtuali. in lista Oanei se mai afla si omul de afaceri Nicu Gheara, care are pe hi5 nu mai putin de 1.132 de amici

>> Articol semnat de Alina Bucsain


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.