Actrita si sotul ei, Alexandru Papadopol, au facut analize genetice, de teama sa nu repete tragica experienta din aceasta primavara
Una dintre cele mai triste povesti ale acestui an a fost cea legata de sarcina actritei Ioana Ginghina, care a trebuit intrerupta in cinci luni, din cauza faptului ca fatul suferea de malformatii grave. Dupa ce a depasit etapa dureroasa a pierderii primului copil, vedeta de la Acasa TV si-a facut curaj si se pregateste sa ramana din nou insarcinata. Paparazzii Cancan au surprins-o, marti, pe actrita si pe sotul ei, Alexandru Papadopol, in timpul unor vizite la medic. Cuplul a fost mai intai la Spitalul de Obstetrica Ginecologie "Panait Sarbu" si apoi la Clinica Medlife, unde, potrivit surselor noastre, au ridicat niste concluzii referitoare la situatia primei sarcini si au facut niste analize genetice pentru a preintampina repetarea tristei experiente din trecut.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.