Firmele la care detin actiuni vedetele si jurnalistii de televiziune au obtinut venituri dolofane in 2006. Cifrele au fost facute publice, ca in fiecare an, de Ministerul Finantelor.
Andreea Marin s-a apropiat de 1.000.000 de lei, dar sotul Banica l-a depasit. Mihaela Radulescu si-a redresat serios firma, inregistrind un spectaculos beneficiu de 674.790 de lei, iar Andreea Esca a trebuit sa se multumeasca doar cu 95.479 de lei. Huidu si Gainusa au facut bani frumosi, spre deosebire de neveste, iar Marius Tuca si Gabriela Vrinceanu-Firea s-au asociat cu sefa Camelia Voiculescu, pe editare de ziare, reviste si fotografie. Sandra Stoicescu a pasit in lumea afacerilor abia anul trecut, la bratul iubitului Valentin Calu, alaturi de care a cistigat 15.822 de lei.

Andreea Marin, cu toate cele patru firme ale sale specializate in activitati de radio si televiziune, nu a reusit sa cistige mai mult decit sotul ei, Stefan Banica. 992.137 de lei a fost profitul net inregistrat anul trecut de A&A Partners 2004, A&C Partners, A&D Partners si A&S Partners, la care diva „Surprizelor“ este actionar. Adica, pentru cei care nu s-au obisnuit cu banii cei noi, aproape zece miliarde de lei vechi. Cum spuneam, si calculele de la Mabel Concert, firma Juniorului, au dat cu plus. 1.190.679 de lei este profitul inregistrat aici, probabil din cintarile lui 2006. Adunate, profiturile cuplului Marin-Banica se cifreaza in jurul sumei de 700.000 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.