Andra a mai primit de la iubitul ei 21 de lozuri in plic, insa suma castigata nu a depasit 100 de lei. Solista s-a consolat totusi cu ideea ca are mult noroc in dragoste.
Daca anul trecut i-a pus la picioare 600 de kilograme de pepeni rosii, anul acesta Catalin Maruta i-a pregatit mai multe surprize iubitei sale, care a implinit ieri 21 de ani. Totul s-a petrecut in direct, la emisiunea "Plaja lui Maruta", iar rasfatul a fost maxim, Andra stapanindu-si cu greu lacrimile. Surprizele au culminat cu o urare "picata din cer", cu textul "La multi ani, Andra! Te iubesc! Maruta".

Mesajul a fost inscriptionat pe un banner urias, atasat de coada unui avion, care a facut cateva ture in aer, deasupra plajei din Costinesti. "I-am adus un tort in forma de inima, 21 de trandafiri rosii, i-am luat 21 de lozuri in plic sa se convinga ca are noroc in dragoste, i-am scris pe cer 'Te iubesc!>>. Familia ei a cantat, in emisiune, special pentru sarbatorita, au fost momente superbe, care au dat-o gata pe Andra", povesteste mandru Catalin Maruta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.