Rita si Nelu au divortat de cateva luni, dar asta nu inseamna ca nu sunt vazuti impreuna, atat la evenimentele mondene, cat si pe Litoral, fiind surprinsi, in urma cu o luna, de paparazzi Click!, luand pranzul la o terasa din Mamaia. Ca sa nu mai adaugam ca fostul partener de viata al designerului inca se incapataneaza sa mai poarte verigheta, semn ca mai spera la o minune: "E normal ca, de dragul copiilor nostri, sa petrecem vacantele in patru.

Saptamana viitoare vom pleca intr-o croaziera pe Mediterana. Momentan, nici eu si nici el nu avem o alta relatie, asa ca nu deranjeaza pe nimeni daca petrecem timpul liber impreuna", a declarat, pentru Click!, Rita. Ea a bifat, saptamana trecuta, un succes pe plan profesional, fiind invitata sa-si prezinte creatiile vestimentare in Spania, in statiunea Marbella.

Incantati de modele, doi afaceristi au cumparat, dupa show, jumatate din colectie, achizitia lor ridicandu-se la peste 10.000 euro: "Pacat ca n-am avut mai multe haine, caci am avut mare succes. Am plecat in Spania cu patru valize si m-am intors cu doua", ne-a mai spus ea.