Desi are doar 7 luni, Irina Columbeanu a fost nelipsita in aceasta vara de pe Litoral, fiind atractia turistilor care s-au inghesuit sa se fotografieze cu mostenitoarea imperiului Columbeanu.

Monica ne-a povestit in premiera nazdravaniile si gesturile cu care micuta Irina isi surprinde parintii in fiecare zi.

Obisnuita din timp cu soarele si cu briza marii, Irina Columbeanu s-a simtit in largul ei pe Litoral, acolo unde a fost adusa aproape in fiecare weekend de parintii sai, Monica si Irinel Columbeanu. imbracata in tinute de vara, accesorizate cu ochelari de soare si palarioara, Irina a fost mereu in centrul atentiei.

Mai mult, Irina stie de mica sa-si faca admiratori, fiind foarte sociabila cu persoanele de gen masculin. "E foarte vesela, rade intruna si ii place sa pozeze. De multe ori am avut surpriza sa observ ca intoarce capul dupa barbati pe strada, le zambeste si le face cu mana", ne-a spus Monica.

La capitolul nutritie, Irina nu e atat de pretentioasa precum mama ei, care tine la silueta, si infuleca pofticioasa tot ce i se pune in farfurie. "Mananca foarte mult, mai ales supa, dupa care e innebunita. ii dau si multe fructe, sucuri naturale, piure de banane", spune doamna Columbeanu, care abia asteapta ca fiica ei sa faca primii pasi. "Se deplaseaza de-a busilea, ca o jucarie teleghidata, se catara pe mobila, este foarte agera. Va veni curand si momentul in care va merge singura si vom iesi la plimbare pe jos", a incheiat emotionata tanara mamica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.