Scene mai mult decat fierbinti, ieri, in emisiunea lui Catalin Maruta, desfasurata pe plaja din fata Obeliscului de la Costinesti. Veteranul Adrian Enache nu s-a dezmintit nici de aceasta data, oferind un show erotic de zile mari, alaturi de o tanara cu codite afro din public.

Chiar daca este implicat la aceasta ora in nu mai putin de doua relatii, una cu nevasta sa, Corina, cu care traieste de 16 ani si are o fetita in varsta de 11 ani, si alta cu prezentatoarea Iuliana Marciuc, care nu s-a lasat mai prejos, si i-a facut un baietel, Adrian Enache se dovedeste un veritabil playboy de Dambovita la cei 41 de ani ai sai.

Maruta, regizor de ocazie

Invitat, ieri, la emisiunea "Plaja lui Maruta", Adi a prestat in direct la TVR 2 un show erotic de zile mari. "Totul a inceput de la piesa 'Love me tender>>, pe care Enache s-a oferit sa o cante. I-am adus o spectatoare foarte draguta din public sa danseze alaturi de el si de aici a inceput nebunia. De fapt, ideea a fost sa regizam un videoclip fierbinte live!", ne-a povestit prezentatorul Catalin Maruta.

Au urmat niste scene demne de difuzat mai degraba intr-o emisiune dupa miezul noptii. Excitat de senzuala Adelina, Enache nu s-a mai putut abtine si a inceput sa o mangaie pe sani si pe posteriorul bombat, in timp ce aceasta i-a dat cantaretului camasa jos de pe el, dezvelindu-i burtica de toata frumusetea. Atmosfera s-a incins la maximum cand, la indemnul "regizorului" de ocazie, Maruta, care le dadea indicatii pretioase de pe margine, cei doi s-au sarutat pasional.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.