LifeStar23 August 200702:43

Lectura de 2 minute

Stilul vestimentar al Annei Lesko este in unanimitate apreciat de catre criticii de moda, cu atat mai mult cu cat multe dintre tinutele pe care le poarta sunt create dupa propriile idei.

Pe langa faptul ca isi croieste haine, Anna a dat o dovada imensa de nonconformism atunci cand a aparut pe scena cu o pereche de cizme pictate de ea insasi.

Basarabeanca este una dintre cele mai apreciate cantarete, pentru stilul vestimentar pe care il adopta, atat pe scena, cat si in viata de zi cu zi, ea reusind sa uimeasca publicul in mod pozitiv cu fiecare aparitie. Multe dintre tinutele pe care le poarta pe scena, considerate de unii extravagante si nonconformiste, sunt create dupa propriile sale idei.

In acest sens, cantareata intentioneaza chiar sa-si deschida o linie vestimentara care sa-i poarte numele, insa a tot amanat proiectul din cauza ca, momentan, doreste sa aloce cat mai mult timp carierei muzicale. Anna are ceva experienta in domeniul croitoriei, avand in
vedere ca, in copilarie, a lucrat la atelierul de tricotaje al parintilor sai, de la Chisinau.

"Imaginea e foarte importanta pentru un artist. Trebuie sa surprinzi publicul de fiecare data, pentru ca acesta sa nu se plictiseasca. Din pacate, totusi, la noi in tara se pune mult prea mult accentul pe imagine", a spus Anna. Daca mai sunt si alte cantarete care isi aleg sau isi croiesc singure hainele, Lesko a mers mai departe decat atat si chiar a reusit sa ne uimeasca, la ultimele sale aparitii publice, unde a purtat o pereche de cizme colorate, pictate de ea insasi.

"Din pacate, nu prea mai am timp sa pictez. insa aceasta chiar mi s-a parut o idee ingenioasa. Am reusit sa pictez cizmele in cateva zile", a spus cantareata. Pictura e un mai vechi hobby al Annei si chiar a luat lectii de la Sabin Balasa si Mircea Novac.

Cea mai puternica incurajare de a continua pe acest drum a venit de la maestrul Balasa, care i-a spus, in urma vizionarii unor lucrari semnate de ea:"Rusoaico, pentru mine esti o revelatie!". Primul tablou al Annei s-a vandut, acum mai bine de cinci ani, cu impresionanta suma de 3.000 $. Ulterior, ea si-a amenajat o expozitie cu propriile tablouri, la Muzeul National.

Sursa: Click.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.