Astazi, indragita cantareata, Andra, implineste 21 de ani. Desi pentru altii este o varsta frageda, pentru frumoasa ardeleanca venita din Campia Turzii, este perioada potrivita pentru a-si numara salba de premii si a-si pune dorinta, cand sufla in lumanarile de pe tort, sa nu se opreasca aici.

Andra isi va sarbatori ziua de nastere pe malul marii, impreuna cu iubitul, Catalin Maruta si familia ei.

Si-a inceput cariera destul de timpuriu, iar primul spectacol l-a sustinut pe scena Casei de Cultura din Campia Turzii, la varsta de sapte ani, unde a cantat ca invitata de onoare la un concurs "Tip Top Minitop". in aceeasi perioada, Andra a cantat si muzica populara, participand la diverse concursuri, in cadrul sectiei de interpretare, acumuland premii si distinctii speciale.

Are o bogata discografie, pentru varsta ei, "Andra"- 2002, " Dragostea mea"- 2003, " Vreau sarutarea ta"- 2004 si "Ramai cu mine"- 2005, precum si unul de muzica populara, alaturi de fratele ei, Sandel Mihai, "De la frate la sora".

Dupa ce de-a lungul anilor a primit zeci de premii pentru voce si interpretare, Andra a avut recent parte si de o altfel de distinctie, artista devenind cetatean de onoare al orasului ei natal, Campia Turzii, dupa cum ne informeaza MediaPro Music.

"Este foarte important ca lumea din orasul de unde ai plecat sa te iubeasca. De multe ori artistii spun ca este mai greu la tine in oras, iar faptul ca pimarul oraslui meu natal a considerat ca merit acest premiu, ma onoreaza si ma bucura peste masura. Este o mandrie pentru mine ca sunt din Campia Turzii si cred ca acest lucru s-a vazut de-a lungul vremii.", a declarat emotionata Andra.

Aceasta bucurie se adauga celorlalte din viata artistei: nunta fratelui ei Sandel si faptul ca cel mai nou single al Andrei, realizat impreuna cu "Alb Negru" pentru piesa "Fierbinte" a fost primit foarte bine de public.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.