Desi atunci cand a renuntat la formatia Valahia Traistariu a spus ca nu va mai canta niciodata alaturi de fostii colegi, Dorin Topala si Costi Ionita, iata ca acesta s-a razgandit si l-a invitat pe Dorin sa interpreteze alaturi de el melodia "Banii si fetele".

Fara sa anunte in prealabil, Mihai si Dorin au surprins publicul, aparand impreuna la emisiunea "Teoviziunea", de la Romantica, luni seara, unde au cantat, live, cunoscutul hit al anului 1999, "Banii si fetele". Reprezentatia se va repeta la sfarsitul acestei saptamani, cand cei doi vor aparea din nou impreuna, pe scena Festivalului Mamaia, unde Mihai a fost invitat sa sustina un recital.

"Voi avea un show special si voi canta alaturi de mai multi invitati. M-am gandit ca va fi o surpriza placuta pentru public sa cant si piesa "Banii si fetele", care, practic, pe mine m-a consacrat", a spus Traistariu, fara a preciza, insa, de ce nu va interpreta si alaturi de Costi Ionita, cel de-al treilea membru al trupei Valahia. Formatia Valahia s-a lansat la sfarsitul anului 1998, avandu-i in componenta pe Mihai Traistariu, Costi Ionita si Dorin Topala.

Primul care a parasit trupa a fost Costi, in anul 2002, iar doi ani mai tarziu, Mihai si Dorin au renuntat la formatie de comun acord. in timp ce Dorin a renuntat la muzica in favoarea vietii de familie, Mihai a inceput o fructuoasa cariera solo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.