Andreea Antonescu s-a hotarat sa-si inmulteasca banii agonisiti din muzica si s-a orientat catre o afacere profitabila in Romania.

Solista a depus deja dosarul la Ministerul invatamantului si asteapta aprobarile pentru a deschide o gradinita particulara, intr-o vila din Capitala.

Deloc novice in lumea afacerilor, Andreea Antonescu a decis sa profite de criza locurilor in gradinitele de stat urmand sa-si deschida un business in acest domeniu. Solista va investi o suma considerabila, 100.000 de euro, achizitionand deja spatiul necesar intr-o vila din Bucuresti. Mai mult, fosta partenera de scena a Andreei Balan a depus deja dosarul cu acte la Ministerul invatamantului, asteptand sa primeasca aprobarile necesare.

Pentru a deschide gradinita privata, Andreea are nevoie de o autorizatie de incredere din partea Comisiei Nationale de Evaluare si Acreditare a invatamantului Preuniversitar. Pe langa statutul de patroana, artista tinteste si profesia de cadru didactic, intentionand sa le predea prescolarilor ore de muzica.

"Mie imi plac foarte tare copiii si chiar am rabdare sa lucrez cu ei. Mi-ar placea sa predau lectii de muzica la gradinita, mai ales ca studiile pe care le am imi permit sa fac acest lucru. Facultatea de Psihologie m-a ajutat enorm in relatia cu cei din jurul meu, dar o influenta pozitiva a avut-o si mama mea, care este invatatoare. Ea mi-a transmis simtul pedagogic", ne-a declarat Andreea.

Tinand cont de faptul ca un loc intr-o gradinita particulara din Bucuresti costa in jur de 1.000 de lei pe luna, Andreea are toate sansele sa-si amortizeze investitia relativ repede. Unitatea de invatamant pe care o va detine va avea o capacitate de aproximativ 30 de locuri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.