Frumoasa prezentatoare a stirilor Pro Tv din sport si-a petrecut si anul acesta vacanta impreuna cu iubitul la Barcelona, orasul ei de suflet.

"E a patra oara cand vizitez acest oras, insa e locul meu de suflet. Asa ca am plecat sa vad ce mai ramasese 'nebantuit>> prin Barcelona", spune Corina. stirista de la Pro Tv a fost foarte impresionata de Gradina Zoologica din celebrul oras spaniol, unde a avut parte de multe ore de distractie. "La Zoo am stat foarte mult timp, cred ca aproape 5 ore. E, de fapt, un parc foarte mare, unde nu ai cum sa te plictisesti".

Corina nu a ratat nici Tibidabo, cel mai inalt punct din Barcelona, unde se afla o catedrala impresionanta, dar nici magazinele din zona, de unde si-a cumparat multe obiecte pentru casa. insotita de iubitul sau, prezentatoarea stirilor Pro Tv din sport a ajuns si in Castelldefels, orasul unde locuieste Ronaldihno. Chiar daca cei doi nu s-au intalnit cu atacantul Barcelonei, Corina spune ca s-a simtit minunat:

"Mi-a placut mult Castelldefels, unde am facut plaja si m-am bucurat din plin de soare. E un loc special, asa ca la intoarcerea acasa le-am recomandat tuturor prietenilor mei sa mearga aici", a mai spus Corina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.