Dupa problemele recente pe care le-a avut cu sarcina, Bahmu a decis sa ramana sa nasca in Romania, in timp ce Silviu Prigoana va pleca azi impreuna cu cei doi fii ai sai in America.

Marti dimineata, Adriana si Silviu au chemat constructorii pentru a evacua toate bunurile din resedinta lor din Pipera, ce va fi renovata in intregime. "Mi-am luat toate hainele, iar mobila au incarcat-o in cateva camioane", spune Adriana, care a supervizat impreuna cu omul de afaceri intrega operatiune.

'As vrea ca Silviu sa fie cu mine cand nasc'

Astazi, Silviu Prigoana va pleca in America impreuna cu cei doi fii ai sai, Honorius si Silvius. Dupa lungi dispute pe care le-a avut cu omul de afaceri, Adriana a decis sa ramana sa nasca in Romania, desi Prigoana si-a dorit foarte mult ca micutul sa vina pe lume in America, pentru a obtine cetatenie americana.

"Mai bine un roman sanatos, decat un american cu probleme! Vreau sa nasc aici , ca si asa am patimit destul cu sarcina asta", a mai spus Adriana, care va locui, in urmatoarea perioada, in apartamentul cuplului situat in centrul Capitalei, impreuna cu mama sa, Petruta Toma, si cu menajera. Bahmu nu-si pierde inca speranta si crede ca miliardarul o sa se intoarca in tara atunci cand ii va vei sorocul sa nasca.

"Sper din tot sufletul ca Silviu sa-si termine treburile si sa se intoarca peste doua luni. As vrea sa-mi fie alaturi cand nasc. Asa ar fi ideal si pentru copil, sa-si vada ambii parinti la nastere", a mai spus optimista Adriana.

Honorius si Silvius incep scoala in septembrie

Fiii lui Prigoana incep scoala in septembrie. Miliardarul a fost nevoit sa definitiveze actele acestora, ce trebuie reinnoite la inceput de an scolar. Omul de afaceri l-a incredintat astfel pe fiul sau cel mic, Silvius, unei familii de romani din America. Pentru ca Silvius (stanga) e minor, acesta avea nevoie de un tutore in SUA, alesi fiind Hasnal Dumitrescu, o fosta colega de scoala a miliardarului, din Cluj, si sotul ei, Cornel.