Weekend-ul trecut, surorile Monica Columbeanu si Ramona Gabor au reprezentat punctul de maxima atractie de pe plaja hotelului Rex din statiunea Mamaia.

Siluetele zvelte, de manechin, si formele apetisante ale celor doua au atras privirile a zeci de turisti care s-au inghesuit sa se fotografieze alaturi de ele.

Pentru ca in ultimele doua saptamani Irinel Columbeanu a fost retinut cu afaceri in Bucuresti, Monica a chemat-o pe litoral pe sora sa mai mica, Ramona, in varsta de 19 ani, pentru a-i tine companie. Vineri dupa amiaza, cele doua surori au facut senzatie pe plaja hotelului Rex din Mamaia, afisandu-si cu mandrie si nonsalanta trupurile de fotomodel.

Barbatii nu au putut stabili o castigatoare

Daca Monica a optat pentru un costum de baie intreg, asa cum, de altfel, a purtat toata vara, Ramona si-a lasat silueta la vedere ceva mai mult, imbracand un model din doua piese. Surorile au oferit un adevarat spectacol publicului masculin de pe plaja, atunci cand s-au indreptat catre malul apei si s-au uns, reciproc, cu lotiune pentru plaja. in ziua urmatoare, Ramona a prins mai mult curaj si a renuntat la sutienul de la costumul de baie.

Bustul sau generos, cu care a inzestrat-o mama natura, a fost sorbit din priviri timp de cateva zeci de minute. Impresionati de privelistea oferita de Ramona, mai multi barbati aflati in apropierea sezlongului ei nu au ezitat sa exclame: "Mama, ce buna e!". Mai mult, turistii din apropierea surorilor Gabor faceau pariuri personale si nu se puteau decide care dintre ele este mai apetisanta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.