Siluetele zvelte, de manechin, si formele apetisante ale celor doua au atras privirile a zeci de turisti care s-au inghesuit sa se fotografieze alaturi de ele.

Pentru ca in ultimele doua saptamani Irinel Columbeanu a fost retinut cu afaceri in Bucuresti, Monica a chemat-o pe litoral pe sora sa mai mica, Ramona, in varsta de 19 ani, pentru a-i tine companie. Vineri dupa amiaza, cele doua surori au facut senzatie pe plaja hotelului Rex din Mamaia, afisandu-si cu mandrie si nonsalanta trupurile de fotomodel.

Barbatii nu au putut stabili o castigatoare

Daca Monica a optat pentru un costum de baie intreg, asa cum, de altfel, a purtat toata vara, Ramona si-a lasat silueta la vedere ceva mai mult, imbracand un model din doua piese. Surorile au oferit un adevarat spectacol publicului masculin de pe plaja, atunci cand s-au indreptat catre malul apei si s-au uns, reciproc, cu lotiune pentru plaja. in ziua urmatoare, Ramona a prins mai mult curaj si a renuntat la sutienul de la costumul de baie.

Bustul sau generos, cu care a inzestrat-o mama natura, a fost sorbit din priviri timp de cateva zeci de minute. Impresionati de privelistea oferita de Ramona, mai multi barbati aflati in apropierea sezlongului ei nu au ezitat sa exclame: "Mama, ce buna e!". Mai mult, turistii din apropierea surorilor Gabor faceau pariuri personale si nu se puteau decide care dintre ele este mai apetisanta.