Bucurestiul se muta in perioada verii pe Litoral. Vedetele pleaca la mare, ducind in bagaj fitele de rigoare.

Aici isi etaleaza costumele de baie, marci celebre, lotiunile de firma, parfumurile si cuceririle. Patronii de cluburi s-au orientat si au deschis locatii de lux pe Litoral. Astfel vip-urile merg la Office, Gossip, Crystal Club, Agonia, Mania etc. Aici isi risipesc banii, se dau in stamba, isi etaleaza masinile de ultima generatie. Daca in cazul unor vedete se poate vorbi de o adevarata desantare, exista si-n lumea bogatasilor zgirciobii de rigoare, care nu scot un ban din buzunar cind e sa dea ciubuc si le tremura mina, mai ceva decit la bolnavii de Parkinson, atunci cind trebuie sa lase ceva chelnerului. Va prezentam citeva dintre vedetele cu dare de mina, dar si pe citiva Hagi Tudose ai showbizului romanesc: Catalin Botezatu lasa bacsisuri zdravene.

Lui Catalin Botezatu ii place sa se respecte si, in afara toalelor de firma, este adeptul sampaniei frantuzesti sau al unui whisky de calitate. Insotit de prietenii sai si de cite o admiratoare, designerul este foarte generos, le face cinste insotitorilor sai, iar ciubucul este pe masura. Danseaza uneori pe mese si ii place sa fie inconjurat de femei frumoase care, spune el, il fac sa se simta mai barbat.

La Office au dat doar 10 lei bacsis

Monica si Irinel Columbeanu sint, de departe, cel mai zgircit cuplu din show-biz. Este stiut faptul ca miliardarul nu da niciun pahar cu apa echipei de la B1TV care il urmeaza pas cu pas pentru reality show-ul de la postul respectiv. La fel si invitatii omului de afaceri se pling de multe ori de faptul ca Irinel este foarte scirtar. Pe litoralul romanesc omul de afaceri prefera clubul Office, unde are o masa rezervata permanent, insa chelnerii nu se prea inghesuie sa-l serveasca, tinind cont ca ultimul ciubuc lasat de el a fost de 10 lei.
Rita Muresan e o femeie puternica si pe picioarele ei, chiar daca toata lumea a acuzat-o ca s-a maritat cu Nelutu Muresean pentru bani. Nu a acceptat niciodata sa fie intretinuta de fostul ei sot, iar la mare, atunci cind merge, prefera cluburile Office si Mania. Aici, creatoarea de moda este tratata ca o regina, tinind cont de faptul ca a stiut sa lase un bacsis gras si, mai ales, sa se poarte civilizat cu personalul celor doua locatii.

Melek Amet, manechinul pe de vremea lui Ceausescu, are de ceva vreme un iubit de origine italiana, Alberto, care, zilele trecute, a dus-o in clubul Office din Mamaia. Aici, ca un adevarat indragostit, i-a oferit iubitei sale o noapte de dezmat, iar la sfirsit, bacsisul a fost pe masura. Melek ne-a destainuit ca ii plac barbatii puternici si a fost impresionata de generozitatea iubitului sau. Iata ca si in Romania exista vedete (false si reale), care adora sa mearga prin asemenea cluburi si, mai ales, sa se scrie despre ele prin ziare, ce au mai facut, ce au consumat si mai ales cum si-au petrecut vacantele.

Tridentele au intelegere cu chelnerii

Tridentele, acele fetite celebre pentru vitrina la posterior si pentru playback-ul pe care il practica la orice spectacol, sint si snoabe, pe deasupra, asa ca isi fac si ele aparitia pe la cluburile de lux de la mare. Bineinteles ca nu platesc ele, ca doar au permanent barbati cu bani care le insotesc si sint dispusi sa plateasca oricit pentru o aventura cu pseudovedetele. De multe ori, ca sa le impresioneze, donjuanii mioritici lasa spagi spectaculoase, ca doar-doar le-or "pastra" mai multe zile pe blondine. Se zvoneste prin tirg ca au intelegere cu chelnerii, aduc numai domni cu dare de mina care sa lase ciubucul cu pricina, obtinind, in schimb, favoarea de a consuma gratuit cind se intimpla sa ramina fara... sponsori.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.