Se mai intampla sa te fastacesti si sa faci greseli atunci cand te trezesti in fata camerelor de luat vederi, dar starurile de la Hollywood au depasit orice limita cu gafele lor.

Astfel, a fost posibila realizarea unui top al celor mai tampite replici debitate vreodata, in fata microfoanelor, de starurile care par sa fi pierdut orice legatura de bun-simt cu logica

Chiar daca gafele controlate asigura o notorietate sau destind atmosfera, de cele mai multe ori ele stirbesc imaginea vedetelor si lasa mari semne de intrebare privind nivelul de inteligenta al acestora, informeaza site-ul snarskygossip.com. in incercarea disperata de a destinde atmosfera, Bill Clinton a scapat o replica memorabila la adresa unei tinere mame:"Daca as mai fi burlac, as invita-o pe mamica aceea din fundul salii la cina. E o mamicuta pe cinste!". Nimeni nu a ras, cu atat mai mult cu cat discutia era legata de ajutoarele sociale.

Dar mai sunt si artisti, precum Joaquin Phoenix, care orice ar face raman neintelesi pe vecie. "Am cumva o broasca in par? Pentru ca am senzatia ca ceva imi mananca din creier", spunea actorul intr-un interviu.
Intrebarea fusese legata de felul in care s-a identificat cu personajul din filmul in care fusese protagonist.

Trebuie mentionate in fruntea topului si eternele rivale de pe scena pop, Britney Spears - care sustine ca "a calatorit peste mari si tari, in Canada, de exemplu", ea locuind in SUA - si Christina Aguilera. Ultima se intreba "filosofic" in timpul unui interviu: "Unde se tine Festivalul de la Cannes anul acesta?". Nu de alta, dar voia si ea sa mearga.

Cred ca filmul "Clueless" (n.r. "Liceenele din Beverly Hils") a fost foarte profund. Iar profunzimea venea din faptul ca era foarte multa lumina in film. Eu cred ca stralucirea vine din adancuri doar daca este veritabila.

In comparatie cu mine, Jessica Simpson este cercetator in roci! Apropo, ce este magazinul Walmart (lant de magazine din SUA cu preturi foarte mici)? Nu am fost niciodata. Se vand pereti sau lucruri de pus pe pereti acolo?


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.