Baietii de la 3rei Sud Est au concertat sambata, la Costinesti, cu ocazia implinirii a 10 ani de la deschiderea Disco Tineretului din statiunea studenteasca.
Ei au fost invitatii organizatorilor care au gasit astfel prilejul cel mai bun de a promova muzica romaneasca, dar si de a trage un semnal de alarma privind pericolul bolilor cu transmitere sexuala.

Melodiile cu care s-au facut cunoscuti au rasunat in boxe, iar fanii celor trei interpreti au dansat pe ritmurile unor hituri, aflate in topuri muzicale, ani la rand. Laurentiu, Mihai (Negrutzu) si Viorel au incercat sa cante impreuna cu tinerii prezenti in discoteca. Numai ca, la un moment dat, vedetele s-au incurcat in versuri, astfel ca ce a iesit este lesne de inteles. Nu este pentru prima data cand solistii acestei trupe incurca textele melodiilor, dar fanii nu i-au taxat ba, dimpotriva, pe pasajele moarte i-au ajutat pe amnezici.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.