Incantati ca in aceasta vara Catalin Maruta si-a instalat tabara la Costinesti, locuitorii, patronii, dar si autoritatile locale, l-au rasfatat cum au putut pe moderatorul TVR.

Ultima gaselnita apartine patronilor cofetariei Itsy Bitsy, care au inventat un desert inedit, cu mare priza la turisti: prajitura "Plaja lui Maruta".

"Am ramas cu gura cascata cand mi-au adus, pe plaja prajitura pe farfurie. Nu mi-a venit sa cred ca cineva a avut o asemenea initiativa. Este delicioasa, e plina de ciocolata si are un aspect imbietor. Eu sunt deja fan si o recomand tuturor" , ne-a declarat moderatorul emisiunii "Plaja lui Maruta". Proprietarii cofetariei, care sunt greci, spun ca ideea a prins contur datorita clientilor care intrebau mereu unde se afla exact "Plaja lui Maruta".

La inceput amuzati, dar apoi exasperati sa auda zilnic aceeasi intrebare, patronii s-au gandit sa lanseze o prajitura-brand, pentru ca toti cei care calca pragul cofetariei si intreaba de Maruta, sa si manance o prajitura cu acelasi nume. Desertul, plin de calorii dar foarte imbietor, costa 2 lei si are mare trecere la turisti, mai ales la admiratoarele lui Catalin, care nu mai tin cont de silueta atunci cand au ocazia "sa muste" din preferatul lor.

Andra si Catalin au jucat la nunta lui Sandel

Week-end-ul acesta, Catalin si iubita sa au mers la Campia Turzii, pentru a participa la nunta lui Sandel, fratele Andrei. Pentru prima data de cand sunt impreuna, Maruta si Andra s-au afisat purtand tinute foarte elegante. Prezentatorul TVR 2 a imbracat un costum semnat de Adina Buzatu, in timp ce cantareata a purtat o rochie spectaculoasa, creata de Oana Savescu.

Pentru aceste tinute "de gala", cei doi au scos din buzunar peste 2.000 de euro. Daca la nunta Andra nu s-a putut abtine sa nu cante si a interpretat melodia "Sarutul noptilor de rai", Catalin a spus ca, in sfarsit, a invatat sa "joace" pe melodii populare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.