Luis si Antoanela Lazarus sunt intr-un divort cu scantei, dar de o saptamana este liniste in presa si in vila de un milion de euro din Pipera.

Mai mult, reporterii Click! i-au surprins pe cei doi soti luand masa impreuna, la un restaurant din centrul Capitalei.

Dupa replici dure in presa, sotii Lazarus au tacut brusc. Antoanela Lazarus s-a intors in vila de un milion de euro din Pipera, impreuna cu fiul lor Andrei Luis si pare ca totul a intrat in normal. Surse din apropierea familiei spun ca cei doi soti au cazut de acord sa nu mai dea motive pentru a aparea in presa inainte de pronuntarea divortului, care dureaza de peste doi ani.

Cei doi au in comun nu numai fiul in varsta de un an si jumatate, Andrei Luis, si vila din Pipera, dar si o firma unde cei doi sunt asociati. Pana la 11 septembrie, cand este programat ultimul termen in procesul de divort, sotii Lazarus trebuie sa stabileasca un mod decent de transfer al actiunilor. Surse apropiate spun ca totul decurge bine si ca acesta ar fi motivul pentru care cei doi au luat masa in oras, dupa cateva runde de negocieri convenabile.

Contactat, vedeta OTV Luis Lazarus a refuzat sa faca orice comentariu. "Am stabilit, impreuna cu Antoanela, ca pana la finalizarea divortului sa nu mai dam nici un fel de declaratii. Daca vom avea ceva de spus, vom transmite redactiilor un comunicat comun", ne-a declarat Luis Lazarus.
Judecatoria Buftea a decis ca Antoanela Lazarus se poate intoarce oricand acasa, intrucat nu a putut dovedi faptul ca a fost agresata fizic si verbal de sot. Pana sa se intoarca acasa fiul sau, Luis Lazarus l-a vazut putin, iar copilul chiar incepuse sa-i spuna "nene". Acum, sunt din nou impreuna, pana la definitivarea divortului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.