Cristina Spatar se pregateste, de ceva vreme, sa revina pe piata muzicala cu un nou material discografic.

Desi genul care a consacrat-o a fost r&b, ea capatind cu timpul si statutul de "regina r&b", blonda are in plan si un album de muzica populara autentica, din toate zonele tarii. Sustine ca muzica este ca un drog in ceea ce o priveste, dar ca a fost nevoita sa isi mai gaseasca o alta sursa de venit, intrucit nu poate trai numai din cintari, asta in ciuda faptului ca, in buzunar, ii intra 800 de euro la un singur concert. Cristina Spatar sustine ca isi plateste singura cheltuielile legate de muzica, dar si pe cele personale. De mai bine de o jumatate de an, solista si-a gasit un nou job: este patroana unei firme de constructii si afaceri imobiliare. Impreuna cu prietena sa, Roxana, are un business care merge ca pe roate. "Roxi este inginer si a facut constructii 12 ani. Acum ne-am asociat. Eu ii gasesc proiectele pentru ca am foarte multe relatii. Pina acum, am adus foarte multe proiecte la firma." - sustine Spatar. Ea se implica si in bunul mers al lucrarilor pe santier: "Roxana lucreaza foarte bine si are niste oameni extraordinari, are echipe mari. Recent, am incheiat o lucrare de renovare la o mare institutie din Otopeni si am mers cu Roxi pe santier. Mai controlam dimineata, la prinz si seara. Vedem de ce mai au nevoie muncitorii. Trebuie sa le mai duci de mincare muncitorilor, sa le mai lasi bani pe timpul zilei." - ne-a declarat solista. Pentru ca nu adopta o vestimentatie potrivita pentru vizitele pe santier, cintareata a fost imediat recunoscuta de muncitori, care s-au ingramadit in jurul ei. "Pe santier ma duc imbracata normal, in stilul meu. Ma recunosc muncitorii. Cind m-au vazut acolo... Aoleu! Au venit cu hirtiute, sa le dau autografe. Habar nu aveau ca e si firma mea, ca am si eu 50 la suta. Le-am spus sa lucreze cu spor ca altfel nu mai vin pe la ei". - ne-a povestit regina r&b. Cintareata isi face planuri sa aiba propria casa, momentan ea locuind intr-un apartament de trei camere. Ca zona, prefera Pipera, insa abia dupa ce va face niste calcule amanuntite se va hotari daca va achizitiona o vila gata finisata sau o va construi din temeli.

Despre mafia din muzica

De-a lungul timpului, Cristina Spatar a primit numeroase oferte de a fi protagonista unui pictorial nud. Revistele destinate barbatilor s-au lovit de refuzul ei categoric. "Nu am pozat in viata mea si nu o sa pozez in vecii vecilor. Sint pudica!" In conceptia sa, pozatul nud este o rampa de lansare pentru persoanele care nu se pot remarca altfel in showbizul autohton: "In Italia, a poza nud este o arta. In Romania, in schimb, este o mare rusine. Pentru persoanele no-name da, poti deveni cunoscuta. Vezi Nicoleta Luciu, Cosmina Pasarin, Gina Pistol. Femei frumoase de altfel, Doamne fereste, nu am nimic cu nimeni! Daca nu stii sa cinti sau sa faci altceva, e o cale de a te lansa, de a te face cunoscut. Pentru mine muzica este un drog. Stiu sa fac asta si cint de cind eram copil." In prezent, pentru Cristina Spatar, muzica nu mai este singura sursa de venit. Motivul? "In ultimii ani, cel putin, nu se mai poate trai doar din muzica. Inainte, sincer, mergea mai bine. Cred ca exista o oarecare mafie in showbiz, pe care nu o poate controla nimeni. Sint anumite persoane care au "intrari" peste tot si isi promoveaza artistul cu care se culca sau cu care au nu stiu ce afaceri. Avantajul meu este ca, pe oriunde am trecut, am lasat loc de buna ziua, iar cererile vin. Deci am concerte, ei ma cauta. Am cam doua - trei concerte pe weekend."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.