Formele voluptoase ale vedetelor au fost din nou evaluate intr-un top publicat de tabloidul britanic "The Sun". Primul loc e ocupat tot de cantareata americana Jennifer Lopez, in ciuda eforturilor de a-i compromite aura de "bomba sexy". Mai mult, topul e dominat de cantarete, persoanele care isi exerseaza cel mai intens muschii fesieri pe scena.

Presa de scandal a incercat in ultimele zile discreditarea lui J.Lo. prin publicarea unor imagini in care starul latino apare pe o plaja alaturi de sotul ei, cantaretul Mark Anthony. Obiectivul fotografilor a incercat sa gaseasca cusur portoricanei dar fara prea mult succes, lucru dovedit de faptul ca starul latino ocupa primul loc in topul starurilor cu cele mai apetisante funduri.

In clasamentul publicat ieri de tabloidul The Sun, diva latino este urmata de o alta cantareata, care si-a construit imaginea in jurul formelor apetisante: Beyonce.

Locul trei este ocupat cu onoare de iubita lui Justin Timberlake, Jessica Biel. Pe locul patru s-a clasat actrita Cameron Diaz, o alta fosta iubita a aceluiasi Justin Timberlake.

In primele zece locuri se afla si alte vedete, printre care Eva Longoria, Halle Berry, Tyra Banks si Mariah Carey.

Cantareata Beyonce are de ce sa se simta bine: s-a clasat foarte sus (onorantul loc doi) in topul celor mai apetisante funduri de vedete, iar prietenul ei, cantaretul de rap Jay-Z, este vedeta cu cele mai mari castiguri din lume hip-hop pe anul 2006: el a castigat nu mai putin de 34 de milioane de dolari anul trecut. Solista R&B a declarat de curand ca formele de invidiat si le pastreaza fara a urma nici o cura de slabire, dar ca dansul este secretul ei pentru a ramane in forma.

Actrita si iubita cantaretului Justin Timberlake, Jessica Biel , s-a clasat pe locul trei. Daca pana acum actrita i-a lasat pe fani doar sa-i ghiceasca formele, situatia se va schimba in urmatorul ei film "Powder Blue", unde Jessica isi va arata fundul si sanii. Initial, starul refuzase aceste prevederi contractuale, dar se pare ca producatorii au fost neobisnuit de convingatori.

In ciuda formelor extrem de apetisante Fergie, vocalul trupei Black Eyed Peas, a reusit sa ocupe abia locul 5. Cantareata, ale carei miscari scenice extrem de lascive au infierbantat mintile cbarbati, spera ca va ajunge mai sus in top


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.