Blonda si-a dezamagit profund fostul iubit, cu care a avut o relatie de aproape 7 ani. Calin Pop (ex-Desperado) spune ca a invitat-o la ziua lui pentru ca ii era foarte dor sa o vada, insa Cristina nu doar ca nu a venit la petrecere, dar nici macar nu l-a sunat sa-i spuna "La muti ani!".

S-au despartit acum sase luni, dar de cateva ori au dat semne ca sunt aproape de o impacare. Retras la Zalau pentru a se ocupa de cabinetul stomatologic pe care il detine, Calin Pop a recunoscut pentru Click! ca inca se gandeste la fost iubita, iar Cristina Rus, la randul ei, a declarat ca versurile melodiei de dragoste "Daca m-ai intreba" descriu perfect starea sa sufleteasca. Desi sunt amandoi singuri, nici unul nu a avut curajul sa faca primul pas spre o impacare. Fostul chitarist de la Desperado a asteptat insa momentul potrivit, acesta fiind, se pare, petrecerea organizata recent, de ziua lui de nastere.
Calin ar fi vrut sa primeasca o urare

Desi a invitat-o in mod special, Cristina nu a participat la eveniment si nici macar nu l-a sunat pentru a-l felicita, situatie care l-a mahnit profund pe Calin. "Sunt foarte trist, dar ma asteptam sa nu ma sune. Trebuie sa fi fost foarte ocupata, din moment ce nu a reusit sa imi dea un telefon nici macar a doua zi. Probabil ca o va face, astept inca. Imi pare rau ca nu a venit nici la petrecere. Ar fi fost prilejul perfect sa mai stam cvorba", ne-a marturisit dezamagit, Calin Pop.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.