Click! va prezinta imagini incendiare cu Andreea Balan, surprinse in pauza unui concert pe care solista l-a sustinut in urma cu doua saptamani pe Litoral. Desi nu a vrut sa pozeze niciodata goala, iubita lui Keo poarta doar tinute sexy, care uneori ii joaca feste.

Sanii Andreei Balan au fost mult timp un subiect incitant pentru presa mondena, care a semnalat faptul ca solista si-ar fi marit bustul cu un implant cu silicon. Pentru a spulbera orice urma de indoiala, Andreea s-a lasat chiar pipaita cu ceva timp in urma de Daniel Buzdugan, in timpul unei emisiuni la Radio 21 si de Lucian Viziru, in direct la Acasa TV. Cei doi au confirmat la acea vreme naturaletea bustului Andreei, cantareata adaugand ca forma marita a sanilor ei se datoreaza unui tratament hormonal pe care il urmeaza.

Ocazia perfecta pentru a demonta speculatiile scepticilor a fost aparitia in revista Playboy, asteptata cu sufletul la gura de fanii Andreei Balan, atat pentru a-si vedea favorita dezbracata, cat si pentru a se convinge daca vedeta are sau nu silicoane. Si de aceasta data artista pop a mentinut suspansul, pentru ca la sedinta foto nu a renuntat la sutien, desi toata lumea se astepta la un pictorial nud. In urma cu doua luni, decolteul fostei cantarete din trupa Andre a revenit in atentia presei, de aceasta data din cauza unei probleme medicale. Andreea a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a indeparta o tumoare de natura benigna, care ii aparuse la nivelul sanului drept.

Si pentru ca decolteul iubitei lui Keo naste atatea controverse, Click! va prezinta fotografii incendiare, surprinse in urma cu doua saptamani, in pauza unui concert pe care vedeta l-a sustinut pe L itoral. Andreea si-a afisat nurii fara voia ei, din cauza sutienului mult prea mic pentru bustul generos si, desi a lasat sa se vada mai mult decat si-ar fi dorit, cantareata nu a renuntat la costumatia sexy si si-a continuat nestingherita show-ul. Andreea si iubitul ei Keo au imbinat utilul cu placutul in aceasta vara, fiind amandoi la mare pentru concerte.

"Avem foarte multe spectacole, dar este bine ca suntem impreuna aici. Ziua ne distram, iar seara cantam", ne-a declarat cantareata.

Keo s-a holbat si el in decolteul iubitei

Observand ca Andreea pozeaza fara sa-si dea seama ca sutienul ii joaca feste, Keo a incercat sa-si fereasca iubita de ochii fotoreporterilor. Dupa ce s-a bucurat si el de imaginea incantatoare oferita de jumatatea sa, holbandu-se fascinat in decolteu, Keo a tras-cpe Andreea spre el, pentru a ascunde sanul buclucas.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.