Ofensiva Nationala 2005 "Venim sa te cucerim", initiata si organizata de Centrul National Media - National FM, National TV, N24 si Televiziunea Favorit - a demarat, vineri si sambata, la Oradea cu doua concerte de exceptie, care i-au adus pe oradeni in numar foarte mare in Piata Independentei, loc care s-a dovedit a fi neincapator pentru cei care au venit sa fie alaturi de vedetele lor preferate.
Ofensiva Nationala 2005 va trece, timp de trei luni, prin 15 orase ale tarii unde cei care vor veni sa intampine caravana "Venim sa te cucerim" vor avea ocazia sa se intalneasca, la ei acasa, cu prezentatorii si cu vedetele posturilor TV si de radio din cadrul Centrului National Media.

Distractia a inceput in Oradea vineri seara cu un concert de muzica populara, la care au asistat sute de oradeni. Spectacolul a durat aproximativ doua ore, timp in care au urcat pe scena ansamblurile folclorice din Suncuius si Balnaca, pentru ca apoi spectacolul sa fie continuat de interpretii si dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist "Crisana". Au mai cantat in Piata Independentei cei mai indragiti interpreti de muzica populara din Bihor, si anume Florica Zaha, Florica Ungur, Florica Duma, Maria Haiduc, Leontin Ciucur, Cornel Borza, Voichita Mihoc, Viorica Bradea, Luminita Tomuta, Gheorghe Rada si altii. Prezentarea spectacolului si a artistilor a fost facuta de Maria Buza de la Favorit TV, iar momentele comice, gustate din plin de publicul prezent, au fost asigurate de Ioan Selesi.

Caravana "Venim sa te cucerim" a strabatut sambata cele mai circulate artere ale orasului de pe malul Crisului Repede pentru a imparti taloane de concurs si a-i anunta pe oradeni ca toti cei care vor fi prezenti la concertele live ale Ofensivei Nationale 2005 au sansa de a intra in posesia unor premii importante, marea atractie reprezentand-o un Hyundai Elantra, marele premiu ce va fi extras dupa parcurgerea celor 15 orase aflate pe agenda caravanei, la 10 iunie, la Bucuresti. In fiecare oras parcurs, caravana ofera trei premii, un DVD, un CD-player, la Oradea fiind extras si un castigator care a obtinut un scuter.
Pana la inceperea concertului de sambata seara, parcarea din Piata Independentei s-a umplut pana la refuz de admiratorii vedetelor care au venit la Oradea "sa-i cucereasca", potrivit cotidianului "Realitatea bihoreana".

Au urcat pe scena Vama Veche, Andreea Balan, Bere Gratis si Directia 5. Oradenii au demonstrat ca stiu sa se distreze si au infruntat cu stoicism vremea rece de afara, doar pentru a fi alaturi de preferatii lor. Concertul s-a bucurat de transmisia directa pe postul National TV, iar prezentatorii showului au fost Catrinel Sandu, Bianca Ionita, Daniel Otil si Razvan Simion, ultimii doi fiind de la National FM Bucuresti. Alaturi de ei s-au aflat si reporterii Transilvania TV, care au implinit vineri un an de activitate.
Caravana isi continua drumul, iar pe drum li se vor alatura alte trupe indragite de pop-rock, printre care se numara Proconsul, Voltaj, Compact si Hi-Q. Urmatoarea destinatie este Aradul si o va tine tot asa pana la 10 iunie, cand la Bucuresti se vor aduna toate taloanele de concurs si se va extrage marele premiu.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.