"Povestea clipului e foarte haioasa. Andra, insotita de Catalin Zmarandescu, ajunge pe plaja pentru a se bucura putin de razele soarelui. Descopera insa ca, langa sezlongul ei, un grup de oameni veseli, dar foarte, foarte mici, petrec de zor. Andra, curioasa fiind, descopera ca petrecaretii nu sunt altii decat eu si Kamara, care, inconjurati de prieteni, se destind sub razele fierbinti de soare. Spre final, Andra se alatura petrecerii, spre disperarea lui Zmarandescu, care nu o mai gaseste", povesteste Andrei, de la Alb Negru.

Desi caldura de afara nu a ocolit nici platourile de filmare, toti s-au simtit bine, lucrand timp de doua zile pentru acest clip: "Filmarile s-au impartit intre o plaja frumoasa si destul de retrasa si studioul din Bucuresti unde, in urma cu cateva luni, am filmat clipul piesei 'Hello! (Muza mea)>>, primul single de pe albumul 'Hello>>", a povestit Kamara, jumatatea neagra a trupei.

Colaborarea dintre Alb Negru si Andra a fost una extrem de placuta, dupa cum povesteste insusi Andrei: "Ne-am distrat foarte bine la filmari, mai ales ca Andra este o persoana extrem de vesela", a marturisit solistul.

Multa distractie si voie buna. Asa se "traduc" filmarile clipului "Fierbinte". Andra a facut echipa buna, atat cu baietii Alb Negru, cat si cu ceilalti prieteni ai formatiei, care au mai participat la filmari.