Sora cea mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor, are de ceva timp o relatie cu un baiat din Bacau, chiar daca s-a zvonit ca este interesata sa-si gaseasca fericirea in bratele unui barbat bogat, mai in varsta decat ea.
Monica spune ca nici nu s-a pus problema vreodata sa-i caute sau sa-i prezinte surorii ei un potential iubit, chiar daca la botezul micutei Irina, frumoasa sora a doamnei Columbeanu a atras privirile multora dintre cunoscutii lui Irinel. Si asta cu atat mai mult cu cat Ramona iubeste un baiat de varsta ei, din orasul natal, Bacau. Departe de imaginea protectorului plin de bani si de ani, baiatul din Bacau provine dintr-o familie modesta.

STUDENTA LA FINANTE-BANCI


Doamna Columbeanu ne-a marturisit ca Ramona vrea sa fie o femeie independenta, capabila sa-si castige singura banii. Ambitioasa, sora Monicai s-a inscris la o facultate care sa o ajute pe viitor sa-si conduca singura afacerile. Astfel, Ramona va urma Facultatea de Management, sectiunea finante-banci, acesta fiind primul pas pe care il face in drumul spre obtinerea bunastarii, si nu gasirea unui barbat potent financiar.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.