Acuzat de mama-soacra ca-si neglijeaza consoarta, omul de afaceri Silviu Prigoana nu doar ca s-a dus sa o viziteze in cele din urma pe Adriana la spital, dar i-a facut acesteia o frumoasa surpriza la venirea acasa, asteptand-o cu foarte multe flori si cu treburile casnice puse la punct.

Complet refacuta dupa ce i-au fost administrate timp de trei zile perfuzii menite sa-i stopeze contractiile, Adriana a fost externata in cursul diminetii de ieri de medicii de la Spitalul CFR 2. "Totul s-a derulat pe fuga. Doctorii au vazut ca ma simt bine si au decis sa-mi dea drumul acasa de dimineata. Prigoana a trimis soferul sa ma ia si am ajuns foarte repede acasa"- ne-a declarat Adriana, care se simtea foarte bine in cursul zilei de ieri.

"Nu mai am nimic. Sunt foarte bine si mi-am reluat programul meu de zi cu zi". Dupa mustruluiala zdravana primita de la Petruta Toma, mama Adrianei, Silviu Prigoana a tinut cu tot dinadinsul sa se revanseze in fata iubitei, facandu-i acesteia o primire regeasca la venirea acasa.

"Am ramas muta de emotie cand am intrat pe usa. Casa era plina de buchete imense de flori de la Silviu"- ne-a marturisit Bahmu, care i-a iertat astfel acestuia toate pacatele. Mai mult, miliardarul a impresionat-o pe Adriana care a gasit toate treburile casnice gata facute. "

A avut grija de catel (Bijou) si a facut si de mancare. Pana acum doar eu trebuia sa fac toate astea"- a mai spus ea incantata. De altfel, Adriana spera ca Silviu sa fie mult mai grijuliu cu ea de acum inainte, mai ales ca medicii i-au recomandat sa stea cat mai mult in pat , iar seara sa iasa sa se plimbe pe jos in parc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.