Michael Jackson, Woody Allen si printesa Diana se intrec in vorbe memorabile.

Cele mai rautacioase sau mai penibile replici date de celebritatile din lumea divertismentului au fost ierarhizate de ziarul „USA Today“.

10. „Nu poti comanda inimii ce sa doreasca. Nu e nici o logica aici. Intilnesti pe cineva, te indragostesti si cu asta, basta!“, a declarat regizorul Woody Allen in 1992 in „Time“, justificind relatia sa cu Soon-Yi Previn, fiica adoptata de Mia Farrow.

9. „Acest moment ma copleseste. Este o clipa pe care o dedic fiecarei femei de culoare fara chip si nume care n-a avut sansa mea“, a spus Halle Barry la decernarea Oscarului pentru Cea mai buna actrita, ea fiind prima actrita de culoare distinsa cu acest titlu.

8. „N-am vrut niciodata sa fiu purtatorul de cuvint al comunitatii homosexuale. Mi-am recunoscut orientarea pentru a nu ma minti pe mine insami“, a motivat actrita americana Ellen DeGeneres in 1997, cind si-a asumat public preferinta pentru lesbianism.

7. „Este un oras plin de birfitori, lingai si oameni ingusti la minte, dar va multumesc pentru bani“, a spus actrita de comedie Roseanne Barr despre cetatea filmului american, dupa ce a jucat intr-o reclama pentru revista „The Hollywood Reporter“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.