Adrian Nastase, Ion Iliescu si Traian Basescu au fost pentru o seara chestionati la sange de Jojo. Acestia au raspuns la intrebari legate de hobby-uri si sex.

Nu a fost vorba insa de adevaratii politicieni, ci de sosiile acestora din grupul Divertis.
Sceneta a avut loc in cadrul unui eveniment prilejuit de lansarea in Romania a revistei Men’s health. Intr-un imens cort asamblat in Piata Revolutiei, peste 500 de politicieni, sportivi, vedete si oameni de afaceri s-au adunat pentru a saluta initiativa redactorului-sef Razvan Spiridon, fosta vedeta B1TV. Punctul de atractie a fost un show pus in scena de grupul Divertis, in care au fost parodiate o serie de personalitati politice din Romania. Jojo a jucat rolul unei moderatoare ce i-a descusut pe fostii sau actualii nostri conducatori.

COLUMBEANU CEL PRECOCE

La eveniment s-au invartit printre mesele pline de mancare sanatoasa (in majoritate fructe) o serie de vedete: cele trei Trident, singurele in cautare de o companie masculina placuta, Cristina Spatar alaturi de Ana Maria Ferentz, Malvina si Albertina de la Meteo TVR, Marius Bodochi, Nana Falemi, Florin Ionescu alaturi de noua sa iubita, Amalia Enache, si Mihai Codreanu de la Pro TV, Mihai Sturza (Hi-Q), Daniel Buzdugan si Irinel Columbeanu alaturi de noua sa achizitie, top modelul Madalina Draghici.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.