Cosmina Pasarin, actrita intr-un sitcom la Kanal D, ne-a declarat ca nu se grabeste sa se marite cu iubitul ei, Andrei Motoc, cunoscut ca DJ Pagal. Desi cei doi au o relatie de un an si jumatate, se pare ca fosta vedeta Playboy se teme de angajamente pe termen lung, legalizate la starea civila: „Am vorbit despre asta, ne-am logodit, dar nu am stabilit o data anume. Nu vreau sub nici o forma sa ma grabesc, pentru ca niciodata nu se stie ce se poate intampla. Eu am avut si relatii de trei ani care s-au terminat prost. Dupa doar un an si jumatate petrecuti cu Andrei se pot intampla multe“.

Cosmina si Pagal s-au despartit acum cateva luni, pentru doua saptamani, dupa care s-au impacat, iar DJ-ul i-a oferit vedetei un inel de logodna. Se pare insa ca bijuteria nu a reusit sa-i alunge Cosminei temerile legate de un viitor alaturi de Andrei.

Cosmina Pasarin, vedeta de la Kanal D, neaga zvonurile conform carora anul acesta va fi mireasa lui Andrei Motoc, alias Dj Pagal, iubitul sau oficial de aproape un an si jumatate. Dupa ce s-au despartit timp de doua saptamani, cei doi au hotarat sa ramana impreuna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.