Dupa ce s-a saturat Kensky de atitia manelisti, ce s-a gindit el? Ia sa trasneasca si o tema grava! Si a ales Apocalipsa… Fireste, nu putea lipsi taman Nicoleta Moldoveanu, vizionara care a calatorit si prin rai, si prin iad. Cind va fi, mai Nicoleta, sfirsitul lumii?, a intrebat Kensky. Si Nicoleta a raspuns imediat: „Sfirsitul lumii va fi atunci cind va vrea Dumnezeu“. Asa ne gindeam si noi, atit ca ea zice ca vede cu al treilea ochi! Tot cu ochiul ala a mai vazut ca nu va fi nici un cutremur, sa stea lumea linistita.

Dau pe Pro Tv, Guta si Sorina! Dau pe Antena 1, Guta si Sorina! Dau pe Pro Tv, Sorina se jeluia ca n-o ia Guta de nevasta. Dau pe Antena, Sorina spunea acelasi lucru. Ma intorc pe Pro, Guta zice ca actele nu conteaza. Fuga pe Antena! Guta nu se lasa insurat, nici sa-l omori! Iar la Pro! Cinta Guta. Iar la Antena! Cinta Guta. Maaama, astia au trecut la programul unic de vara, zic. Dau iar pe Pro si norocul meu ca o aud pe Teo zicind ca emisiunea in direct e emisiune, nu aia inregistrata, care nu e emisiune, e facatura. Ca, acolo (adica, la doctor), daca stranuti in camera, se taie la montaj. Or, la ea, daca stranuti, iti zice Nicoleta Luciu: "Noroc!". Degeaba incearca Teo sa ne deturneze atentia! De fapt, ea era nervoasa "cu nervi’ capului" pentru ca Guta si Sorina s-au dus mai intii la alta emisiune! Ca si Minodora, ca si Lazarica - uite cite subiecte in premiera a ratat biata fata!

Gigi Becali, invitat la OTV, pentru bine cunoscutele dezvaluiri incendiare ale lui Dan Diaconescu, ne-a explicat, sub motoul "Nu ma omori ca sint mindru ca-s roman, te omor eu ca tu nu esti", cum sta treaba. Pe linga bataia pe care o va aplica el sau, dupa caz, Smarandescu oricarui papparazo rau-intentionat, ne-a mai povestit si cum isi alege el prietenii. El trebuie musai sa gindeasca romaneste, sau, in alte cuvinte, sa fie nationalist. Mai apoi a facut o triere a ziarelor dupa cele mincinoase sau adevarate, aratind ca "Tricolorul" editat de Romania Mare, chiar daca mai minte, e o publicatie corecta din cauza filonului ultranationalist, iar "Evenimentul zilei", chiar daca scrie adevaruri, e vindut strainilor, deci minte. Mai apoi, patronul echipei Steaua spune ca nu e bine sa se critice sistemul nationalist ca numai el (sistemul) e cel in stare sa puna Romania la punct. Va las sa rumegati ideile salvatoare ale auto-declaratului nationalist roman, domn de provenienta machidon, Gigi Becali.

"Ramineti cu noi si veti afla ca, de la dragoste la ura, e doar un pas!" - ne indeamna Monica, de la Prima Tv. Publicul aplauda furibund, exprimindu-si explozia de bucurie la auzul acestei vesti. Intra reclamanta si spune ca a divortat, pentru ca nemernicul de barbat-su era in puscarie. De ce? "Pentru ca, dupa ce ca patronu’ ii dadea o piine, el s-a gindit sa se duca noaptea sa-l fure. Da’, pentru cine fura? Nu pentru mine si copilu’ lui, pentru bagaboantele lui". Aplaudati, va rugam!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.