Cuplul de actori americani Angelina Jolie si Brad Pitt, porecliti de presa "Brangelina", intentioneaza sa mai adopte un copil, ei avand deja trei copii adoptati - Maddox, Pax Thien si Zahara, informeaza dailymail.co.uk. Cei doi actori au impreuna doar o fiica biologica, pe nume Shiloh.
Familie - Motivul celei de-a treia adoptii: Zahara, fetita adoptata de actori, din Etiopia, in varsta de doi ani, s-ar simti mai apropiata de restul familiei sale. Acelasi motiv a determinat adoptia, din luna martie, a baietelului vietnamez Pax Thien, in varsta de trei ani: copilul s-a alaturat fratelui sau mai mare, Maddox, in varsta de cinci ani, adoptat tot dintr-o tara asiatica, Cambodgia. Potrivit unei surse apropiate cuplului, cei doi vor vizita, in noiembrie, agentia Wide Horizons, de unde a fost adoptata Zahara, in urma cu doi ani. Daca cererea de adoptie va fi acceptata, conform legislatiei in vigoare, cuplul va fi, anual, vizitat de autoritatile de la protectia copilului, pentru a vedea daca acesta se integreaza in noua familie. "Vrem o familie mare. Ar putea suna nebuneste faptul ca dorim sa ne construim o familie mare atat de repede, dar, daca este sa avem zece copii, ne-ar placea sa-i crestem cat suntem tineri", a declarat Angelina intr-un interviu.

Se despart Brad si Angelina?


Certuri Zvonurile conform carora Brad si Angelina sunt in pragul despartirii au impanzit presa. Speculatiile au fost intarite de Brad Pitt, care a amanat o sarbatoare pe care trebuia sa o petreaca alaturi de Angelina si de copiii lor. Acest incident a aparut dupa disputa la finalul careia actrita i-a aruncat in fata iubitului ei un pahar cu vin rosu, din pricina unei discutii contradictorii. Gurile rele sustin ca vedetele stau impreuna doar de dragul copiilor.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.