Daca in ultimul timp, atentia presei britanice s-a concentrat cu precadere asupra vietii private a printului William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Regatului unit, in vizorul ziaristilor a intrat si fratele lui mai mic, printul Harry.

Ce mai face, deci, fiul cel mic al printului Charles si printesei Diana? Ar fi vrut, potrivit propriilor sale afirmatii, sa plece in Irak impreuna cu unitatea sa militara. S-a ajuns la concluzia ca este prea riscant. Mai ales dupa ce insurgentii irakieni au promis un premiu de 625.000 de dolari pentru informatii care ar permite asasinarea printului. A ramas, ca atare, acasa. A participat, alaturi de William, la pregatirea spectacolului dedicat memoriei mamei sale, Lady D. Eveniment la care a fost zarit alaturi de Chelsy Davy. Prietenia celor doi tineri - de peste trei ani - poate fi inscrisa in categoria relatiile ciudate. A fost, dupa cum nota presa londoneza, "o poveste de dragoste la distanta".

Situatie careia Chelsy este decisa sa-i puna capat. Ea a decis sa se mute in Anglia, mai aproape de iubitul ei. Surse apropiate sustin ca Chelsy ar fi depus actele la Universitatea din Leeds. in speranta ca, fiind mai aproape unul de altul, relatia lor va putea evolua, va putea ajunge "la un nivel superior". Dupa toate probabilitatile, Chelsy se va instala definitiv in Marea Britanie luna viitoare. Oricum, ea nu va fi prezenta la ceremonia de comemorare a Dianei din 31 august, cand se implinesc 10 ani de la tragica disparitie a "printesei inimilor". Harry nu doreste sa faca din prietena lui "o tinta pentru presa". in schimb, la eveniment va fi prezenta Kate Middleton, prietena lui William.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.