Miliardarul Irinel Columbeanu s-a gandit la o metoda eficienta de a-si distra invitatii la petreceri, si anume aducerea unui magician care sa faca tot felul de trucuri. Miliardarul a dat deja doua astfel de petreceri la care l-a avut ca invitat pe un faimos magician din Paris, care a avut misiunea de a-i face pe invitati sa se simta din nou copii.
In urma cu cateva saptamani, mai exact inainte ca familia Columbeanu sa plece in vacanta din Grecia, acestia au avut parte de un numar de magie pe plaja din Mamaia. Magicianul Johannes i-a incantat pe acestia cu trei numere de magie, la ultimul participand chiar si Irina: „Nu-mi aduc aminte exact ce trucuri a facut. Stiu doar ca ultimul a fost cu niste carti de joc din care Irina a trebuit sa aleaga una, pe care mai apoi magicianul trebuia sa o ghiceasca. A fost interesant si chiar ne-a placut de Johannes, astfel incat i-am propus sa lucreze pentru mine, in sensul de a-l invita sa-mi distreze invitatii la petreceri. Am prieteni care gusta din plin acest gen de spectacol, iar Johannes este destul de bun“, ne-a declarat omul de afaceri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.