Nonconformista cantareata, care a bifat de-a lungul carierei sale transformari spectaculoase, socheaza cu ultimele noutati legate de infatisarea sa. AndreEa a recunoscut in exclusivitate pentru Click! ca a dorit sa se supuna unei interventii chirurgicale de alungire a picioarelor, pentru a mai castiga cativa centimetri in inaltime.

Pentru ca este foarte scunda, avand doar 1,56 m, Andreea Antonescu a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a masca acest neajuns, pe care cu timpul l-a transformat in cel mai mare complex al ei. De altfel, pe vremea cand activau in trupa Andree, Andreea Antonescu si Andreea Balan au lansat moda celebrelor "platforme", purtand bocanci care aveau talpa de 10 centimetri.

Insa cum schimbarea look-ului pentru cariera solo a presupus si renuntarea la ciudatele catalige, AndreEa a incercat sa gaseasca o alta modalitate pentru a fi mai inalta. "M-am documentat despre operatiile de alungire a picioarelor, care se efectuau doar in China, am discutat si cu mai multi medici din Romania, insa toti mi-au spus sa-mi iau gandul de la asa ceva. Este foarte periculos, iar urmarile pot fi tragice. Am inteles insa ca aceste interventii au fost deja interzise", ne-a declarat solista.

Operatiile de alungire a picioarelor au aparut ca o necesitate a femeilor din China, nemultumite ca nu pot avea succes in cariera, din cauza staturii lor mignone. Procedura, extrem de complicata, consta in ruperea oaselor tibiei si introducerea unor sine lungi care sunt prinse de oase cu suruburi speciale. in momentul in care oasele incep sa se sudeze, suruburile sunt stranse, provocand alungirea tibiei.

Intregul proces poate dura mai bine de un an, costa 15.000 de euro, iar pacientul poate castiga in inaltime chiar si 10 centimetri. Interventiile au fost interzise insa anul trecut de guvernul chinez, din cauza cazurilor pacientilor care au ramas mutilati. AndreEa este constienta de riscurile la care s-ar fi supus, insa spune cu toata con- vingerea ca aceasta operatie nu ar fi fost un moft pentru ea, ci o necesitate.

Si-a schimbat 12 dinti

Andreea nu e nemultumita doar de inaltimea sa, ci si de zambet. Desi toti medicii stomatologi pe care i-a vizitat au asigurat-o ca are o dantura foarte frumoasa, Andreea Antonescu nu a tinut cont de parerea acestora si a tinut neaparat sa-si inlocuiasca 12 dinti din fata. A gasit pana la urma un medic in Galati dispus sa ii satisfaca acest hatar si care i-a facut si o reducere substantiala: pentru cei 12 dinti inlocuiti, Andreea platind doar 1.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.