Silviu Prigoana asteapta oferte pentru un alt reality-show. Miliardarul este pregatit sa-si negocieze la sange onorariul dupa ce a aflat suma care i-a fost oferita fotbalistului Adrian Mutu pentru o emisiune similara.

Televiziunile care isi doresc sa transmita detalii inedite din viata omului de afaceri trebuie sa-i plateasca acestuia peste doua milioane de dolari, la concurenta cu onorariul record pe care se spune ca-l va primi Briliantul si sotia lui, Consuelo pentru a face show din viata lor.

PERSONAJ PRINCIPAL

La doua saptamani dupa incetarea contractului cu Antena 1 pentru reality show-ul Bahmuteanu si Prigoana - povestea continua, miliardarul spune ca este dispus sa apara intr-o noua productie, de data asta ca personaj principal. Orice e posibil, depinde pretul. Pana acum eu am aparut in emisiunea fostei mele sotii, Adriana. Am jucat un rol secundar in calitate de concubin. Daca cineva vrea sa faca un reality show cu mine in rol principal, avem deja niste repere de preturi. Adi Mutu primeste doua milioane de dolari pentru reality-show, atunci Prigoana cat merita?!, se intreaba omul de afaceri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.