Adelina Elisei nu a putut sta prea mult timp departe de iubitul ei, fotbalistul Cristi Chivu. Ea si-a luat un concediu de 10 zile si a zburat la Milano pentru a fi alaturi de acesta.

Dupa ce Cristi Chivu si-a petrecut vacanta luna trecuta la Eforie Nord, pentru a fi cat mai aproape de Adelina, in timp ce aceasta a prezentat Festivalul Callatis de la Mangalia, acum a venit randul frumoasei prezentatoare sa plece sa-si viziteze iubitul tocmai la Milano. Adelina s-a imbarcat duminica la bordul unei curse avand ca destinatie orasul italian, unde Chivu activeaza in prezent ca fotbalist. intors recent din Olanda, unde a avut de disputat o partida amicala cu echipa AZ Alkmaar, fundasul lui Inter va ramane o perioada in Milano impreuna cu iubita sa Adelina.

Cei doi si-au facut deja planuri sa viziteze principalele obiective turistice din zona, fotbalistul intentionand sa-si petreaca serile impreuna cu iubita la cele mai luxoase restaurante din oras. in timpul cand acesta va fi ocupat cu antrenamentele sau va sta in cantonament, Adelina va putea sa colinde in voie magazinele impreuna cu sora sa, care se afla deja in Italia de mai multa vreme, fiind plecata intr-o excursie prin mai multe tari din Europa.

Dupa cele 10 zile petrecute in Italia, Adelina se va intoarce impreuna cu Cristi in Romania, acesta fiind chemat la echipa nationala de selectionerul Victor Piturca pentru partida amicala pe care prima reprezentativa o va disputa cu Turcia la data de 22 august.

Mutata la Antena 1?

Intens mediatizata relatie dintre Adelina Elisei si capitanul nationalei o va propulsa se pare pe aceasta in topul prezentatoarelor de stiri sportive din Romania. Astfel, dupa ce va reveni din concediu, Adelina are toate sansele sa treaca la pupitrul stirilor sportive ale Antenei 1. Se pare ca postul mizeaza pe popularitatea si pe carisma tinerei, care e la un pas s-o inlocuiasca pe Simona Patruleasa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.