Parlamentarul britanic Lembit Opik va trece printr-o luna de grea incercari: doctorii i-au recomandat iubitei sale, romanca Gabriela Irimia, abstinenta sexuala, din cauza pietrelor la rinichi. Mama Gabrielei, care este si impresarul formatiei Cheeky Girls, tine sa linisteasca pe toata lumea: "Sunt sigura ca vor recupera timpul pierdut!"

Parlamentarul britanic Lembit Opik, iubitul Gabrielei Irimia, una dintre gemenele din trupa Cheeky Girls, are "interzis" la sex in urmatoarea luna, pentru ca tanara va fi supusa unei operatii de eliminare a unor pietre la rinichi saptamana viitoare, anunta cotidianul "The Sun".

Mama Gabrielei, Margareta Irimia, care este si impresarul trupei Cheeky Girls, a declarat ca fiica ei a urmat un tratament de trei luni impotriva pietrelor la rinichi, dar care nu a avut efect.

"Gabrielei i s-a recomandat repausul la pat pentru urmatoarea luna", a spus Margareta. "Medicii spun ca sexul iese din discutie si a fost chiar nevoita sa anuleze vacanta programata impreuna cu Lembit", a adaugat mama gemenelor. Gabriela va fi operata saptamana viitoare in Romania. Lembit, in varsta de 42 de ani, a declarat ca este alaturi de iubita sa.

"Vor pleca intr-o calatorie romantica dupa ce lucrurile vor reveni la normal", a mai spus
stirea anuntata in premiera de Click!, conform careia Gabriela de la Cheeky Girls are pietre la rinichi, a facut valva in presa din Anglia

Cheeky Girls, au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid hit si s-a vandut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.