Romantici. Cei doi s-au plimbat prin salile celebrului muzeu Luvru, tinandu-se de mana
Ion Tiriac Jr. pare sa fi trecut peste "socul divortului" de Maria Marinescu si s-a apropiat din nou de fosta lui iubita, Ileana Lazariuc. Weekendul trecut, frumoasa bruneta si fiul miliardarului Ion Tiriac s-au reintalnit la Paris, unde au petrecut cateva zile de vis.

Cei doi au fost, sambata trecuta, impreuna la Luvru, fostul palat regal, situat in inima Parisului, care expune unul dintre cele mai cunoscute si apreciate tablouri din lume, "Gioconda" sau "Monalisa", al lui Leonardo da Vinci. La Luvru, muzeu deschis publicului pentru prima oara in 1793, Ileana si Ion Ion au zabovit indelung in fata lucrarilor care alcatuiesc colosala colectie de arta. Imbracati sport, lejer, cei doi s-au plimbat prin salile muzeului, ca doi indragostiti, tinandu-se de mana. In sala unde este expusa faimoasa "Gioconda", ei au ramas aproape trei sferturi de ora. In timp ce Ileana a fost fascinata de celebra pictura a lui da Vinci, Tiriac Jr. s-a aratat incantat de tabloul care reda incoronarea lui Napoleon.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.