Andreea Antonescu, fosta componenta a trupei "Andre", a avut parte de un sfarsit de saptamana "fierbinte" pe litoral. Senzuala blonda s-a distrat la plaja si s-a "harjonit" in apa marii cu iubitul ei, Traian Spak. Click! i-a surprins pe cei doi indragostiti la Mamaia.
Andreea nu e libera la mare! Desi saptamana trecuta a fost vazuta singura pe Litoral, lucru care a alimentat zvonurile ca s-ar fi despartit de iubit, Andreea si Traian au demonstrat in weekend, la Mamaia, ca se iubesc mai mult ca niciodata. indragostitii si-au petrecut ziua de sambata pe plaja de la "Riviera", bucurandu-se de soare si jucandu-se in apa marii. Cei doi au stat aproape tot timpul imbratisati, "impartind" acelasi sezlong. Andreea si Traian s-au sarutat cu foc si n-au facut "economie" de mangaieri si gesturi tandre. si in apa au intrat tot impreuna, aruncandu-se reciproc in valuri si razand cu pofta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.