„Faceam parte dintr-o formatie rock. Faptul ca se consumau droguri era ceva absolut normal. Am incercat si eu o perioada destul de mare, aproximativ cinci ani de zile, dupa care m-am lasat pur si simplu. Eu sunt o persoana foarte activa si energica de fel, iar drogurile ma faceau
si mai rapid. Era destul de periculos, dar eram si eu un pusti rasfatat, iar la momentul acela nu-mi dadeam seama“, ne-a marturisit Keo.

Prima partida de sex, la 16 ani

Keo ne-a mai spus ca a fost initiat in tainele sexului de o fata cu trei ani mai mare: „Imi aduc aminte ca eram cu parintii la mare in Franta, in vacanta. Ei au plecat pentru cinci zile la niste rude, iar eu am ramas singur. Mai aveam vreo doua zile pana implineam 16 ani, iar prietena mea de atunci avea 19 ani. Intr-una din zile am mers la mine acasa si am facut sex. La inceput eram putin speriat, ma gandeam, oooaauuu... femeie dezbracata... ce trebuie sa fac? Dar totul a decurs extrem de bine si am fost chiar relaxat. Pentru mine a fost super si cred ca si ei i-a placut destul de mult, pentru ca am facut sex in fiecare zi, pana cand au revenit parintii mei“, ne-a povestit Keo.